Scheidsrechters en Juryleden

Scheidsrechters en Jury programma

De competitie ligt sinds 14 oktober stil. Alle wedstrijden van de jeugdteams, die gepland stonden vanaf 15 oktober tot eind december zijn komen te vervallen. De wedstrijden van de senioren competities konden ook geen doorgang vinden, maar we gaan proberen deze wedstrijden opnieuw vast te stellen in de tweede helft van de competitie.

We weten inmiddels dat het kabinet heeft besloten een lockdown af te kondigen tot 19 januari. De NBB heeft vervolgens besloten de verenigingen twee weken te geven om de trainingen weer op te starten en daarna pas de competitie weer op te pakken. Er ligt nu een programma klaar, waarbij alle wedstrijden verspeeld worden in de periode van 6 februari tot eind mei. Het programma is nog niet gepubliceerd in afwachting van de personferentie van 12 januari. De vooruitzichten zijn niet gunstig en de verwachting is dat alle verenigingen hun wedstrijden opnieuw moeten gaan verschuiven. Zodra daar meer over bekend is, wordt de informatie op deze page aangepast.

Update 15 januari 2021

 

Informatie m.b.t. de eerste helft van de competitie:

Het programma van de thuiswedstrijden voor het seizoen 2020-2021 is bekend. Het overzicht van de wedstrijden inclusief de aangewezen scheidsrechters en juryleden vind je hier.

Noteer zondag 13 september maar in je agenda, dan komen alle team voor het eerst weer in actie vbanaf 12:00 uur in de Proosdijhal in Kudelstaart..De andere thuiszondagen zijn:
27 september
25 oktober
08 november
22 november en
13 december

Controleer bij welke wedstrijden je moet fluiten, schrijven of klokken. De teams rekenen op je, dus noteer in je agenda wanneer je aan de beurt bent. Mocht je echt niet kunnen, geef dat dan zo snel mogelijk door aan de Wedstrijd Commissie (Joost sanders, e-mail: jm_sanders@gmail.com of Erwin Combee, e-mail: erwin_combee@hotmail.com) en vermeld wie je gaat vervangen. Bij ziekte op de dag zelf kun je je afmelden bij de zaaldienst via het nummer van de Proosdijhal (0297-340440) of de Bloemhof (0297 325 447).

Als je zaaldienst hebt, zorg er dan voor dat de eerst spelende teams meehelpen bij het opbouwen van de zaal en de laatst spelende teams hun veld weer opruimen. In dit document vind je een uitgebreide beschrijving van je taken.

Tablets

De scores worden bijgehouden op tablets die de BV Aalsmeer beschikbaar stelt tijdens de wedstrijden. Voor het bijhouden van de scores op het Digitale Wedstrijd Formulier hebben we een korte handleiding opgesteld: Tafeltaken op een tablet. De handleiding staat ook op de tablets zelf.

Onze sponsors

De Bloemhof

Hornweg 187
1432 AA Aalsmeer
Tel 0297 – 325447

De Proosdijhal

Edisonstraat 6
1433 KA Kudelstaart
Tel 0297 – 340440

De Waterlelie

Dreef 7
1431 WC Aalsmeer
Tel 0297 – 322022

Volg ons:

Let's play ball

Share This