Meld je aan voor een proeftraining!

Doe je mee met een proeftraining?

Ben je benieuwd of basketball een leuke sport voor je is, kom dan eens meedoen met de trainingen. Je mag gedurende twee weken meetrainen zonder dat daaraan kosten verbonden zijn en je kunt dan meteen je toekomstige basketballvrienden en -vriendinnen ontmoeten.

Meld je aan door dit formulier in te vullen en je wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende periode van proeftrainingen, die begin november van start gaat.

Sinds de start van het seizoen is er een grote toeloop van jeugdspelers, waardoor bijna alle jeugdteams vol zijn. Wanneer een team of een trainingsgroep de maximale omvang heeft bereikt, nemen we in principe geen nieuwe leden aan voor dat team of die trainingsgroep. Wij houden wel een wachtlijst aan van personen die lid willen worden. Zodra er weer nieuwe leden kunnen instromen, worden de personen op de wachtlijst uitgenodigd. Dit gebeurt op volgorde van aanmelding.
 
Update eind oktober:
Voor de U08-U10 groep hebben zich na de oktober proeftrainingen vier nieuwe leden aangemeld en daarmee is de maximale groepsgrootte bereikt. Dat betekent dat we voor deze groep  met ingang van november geen uitnodigingen meer versturen voor proeftrainingen. Je kunt je nog wel aanmelden, we plaatsen je dan op de wachtlijst en laten iets van ons horen, zodra er een plaats beschikbaar komt.
 
Update november:
Ook voor de X12, X14 en M16 groepen hebben we onze maximale capaciteit bereikt. Dat betekent dat we voor jongens jonger dan 16 jaar en voor meisjes jonger dan 14 jaar ingang van 15 november geen uitnodigingen meer versturen voor proeftrainingen. Je kunt je nog wel aanmelden, we plaatsen je dan op de wachtlijst en laten iets van ons horen, zodra er een plaats beschikbaar komt.
 

 

 

Onze sponsors

De Bloemhof

Hornweg 187
1432 AA Aalsmeer
Tel 0297 – 325447

De Proosdijhal

Edisonstraat 6
1433 KA Kudelstaart
Tel 0297 – 340440

De Waterlelie

Dreef 7
1431 WC Aalsmeer
Tel 0297 – 322022

Volg ons:

Let's play ball

Share This