Wedstrijdprogramma

Corona maatregelen

Lees alles over de laatste corona regels op onze corana page.

Thuiswedstrijden

Bij thuiswedstrijden in de Proosdijhal of de Bloemhof zijn wij als gast-vereniging verplicht scheidsrechters, timers en scorers te leveren. Die taken hebben we zo eerlijk mogelijk over onze leden verdeeld. Kijk op de pagina Scheidsrechters en Juryleden om te zien waar je zelf bent ingedeeld!

Sportlink App

Sportlink biedt een app aan waarin je altijd de uitslagen, standen, het programma en de locaties van alle (uit- en thuis-) wedstrijden op je smartphone kunt controleren. De app is beschikbaar voor Android en voor iPhone.

Let op: voor een goede werking moet je inloggen op de app met het e-mailadres waarmee je in Sportlink bekend bent. Normaal gesproken is dat het mailadres dat je bij je aanmelding hebt opgegeven. Bij twijfel of problemen bij het inloggen kun je contact opnemen met Bob Hoogenboom, de ledenadministrateur van de vereniging.

Er zijn ook andere basketball-apps in omloop. Helaas is gebleken dat de gegevens in die apps niet altijd 100% correct zijn. We raden daarom aan de Sportlink app te gebruiken.

 

Onze sponsors

De Bloemhof

Hornweg 187
1432 AA Aalsmeer
Tel 0297 – 325447

De Proosdijhal

Edisonstraat 6
1433 KA Kudelstaart
Tel 0297 – 340440

De Waterlelie

Dreef 7
1431 WC Aalsmeer
Tel 0297 – 322022

Volg ons:

Let's play ball

Share This