Wedstrijdprogramma

Thuiswedstrijden

Bij thuiswedstrijden in de Proosdijhal of de Bloemhof zijn wij als gast-vereniging verplicht scheidsrechters, timers en scorers te leveren. Die taken proberen we zo eerlijk mogelijk over onze oudere leden verdeeld. Bij de jongste groepen (tot en met U14) zijn de kinderen te jong om zelf jurytaken uit te voeren en roepen wij de hulp in van de ouders.

De eerste thuiswedstrijden worden gespeeld op 18 september 2022 in de Proosdijhal. Na 23 augustus worden de wedsrijden definitief door de N.B.B. vastgesteld en kunnen we onze officials bij de wedstrijden aanwijzen. Vanaf begin september staat een up-to-date versie van het competitieprogramma op de pagina Scheidsrechters en Juryleden. Hier kun je zien bij welke wedstrijden je zelf bent ingedeeld!

Rond de wedstrijden moeten nog meer zaken worden geregeld, denk bijvoorbeeld aan het vervoer naar uitwedstrijden en het beschikbaar maken van wedstrijdkleding. Binnen de vereniging hebben we daar afspraken over gemaakt. Lees hier wat je van ons mag verwachten en ook wat de vereniging van haar leden en hun ouders verwacht.

Sportlink App

Sportlink biedt de app Basketball.nl aan, waarin je altijd de uitslagen, standen, het programma en de locaties van alle (uit- en thuis-) wedstrijden op je smartphone kunt controleren. De app is beschikbaar voor Android en voor iPhone. Er zijn ook andere basketball-apps in omloop. Helaas is gebleken dat de gegevens in die apps niet altijd 100% correct zijn. We raden daarom aan de Sportlink app te gebruiken.

Let op: voor een goede werking moet je inloggen op de app met het e-mailadres waarmee je in Sportlink bekend bent. Normaal gesproken is dat het e-mailadres dat je bij je aanmelding hebt opgegeven. Bij twijfel of problemen bij het inloggen kun je contact opnemen met Bob Hoogenboom, de ledenadministrateur van de vereniging.

Heb je als ouder problemen met het zichtbaar krijgen van de pasfoto van je kind dat jonger is dan 16 jaar, lees dan de volgende alinea.
Sinds 25 mei 2019 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Die stelt dat kinderen tot 16 jaar niet zelf mogen aangeven of zij met naam en/of foto zichtbaar willen zijn binnen een platform. En dit geldt dus ook voor de persoonlijke instellingen van kinderen onder 16 jaar in de Basketball.nl app. Deze instellingen worden dus standaard op niet zichtbaar gezet. Ouders/ verzorgers kunnen deze gegevens wijzigen. In de onderstaande handleiding kun je lezen hoe dit aan te pakken.
https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/9000149838-persoonlijke-instellingen-wijzigen-van-kinderen-onder-16-jaar

 

 

 

 

 

Onze sponsors

De Bloemhof

Hornweg 187
1432 AA Aalsmeer
Tel 0297 – 325447

De Proosdijhal

Edisonstraat 6
1433 KA Kudelstaart
Tel 0297 – 340440

De Waterlelie

Dreef 7
1431 WC Aalsmeer
Tel 0297 – 322022

Volg ons:

Let's play ball

Share This